marți, 9 noiembrie 2010

Sexul

La 20 de ani

La aceasta varsta, barbatii se gandesc cam tot timpul la sex. Femeile au o imaginatie sexuala rebela si nesupusa, conform unui articol al Times of India. Au fantezii sexuale legate de alte femei sau vor sa incerce bisexualitatea. Este varsta la care partenerii experimenteaza multe pozitii sexuale.

Un studiu din anul 2006 arata ca, din 200 de persoane, 76% dintre femeile care au avut relatii sexuale cu alte femei au atins orgasmul. Doar 50% au atins orgasmul in relatiile sexuale cu barbati.

La 30 de ani

Este timpul experimentelor. Majoritatea experimenteaza placerea sexului si in afara casei. Adesea, locurile alese sunt plaja, gradina casei sau o banca din parc. Printre locurile alese se numara si dusul sau cada din baie.

La aceasta varsata apar si copiii in viata unui cuplu, iar relatiile sexuale se raresc in timpul sarcinii cam la patru-cinci pe luna. Pentru femei, exista si o veste buna: dupa 30 de ani, 90% dintre ele au orgasm mai des decat pana la aceasta varsta, fata de 23% dintre femeile mai tinere.

La 40 de ani

Barbatii incep sa aiba probleme cu erectia, iar cei mai multi dintre ei tind sa fie infideli. De asemenea, barbatii incep sa intre pe video-chaturi sau sa priveasca filme pentru adulti.

Femeile sunt tot mai pretentioase din punct de vedere sexual, motiv pentru care isi cauta parteneri mai tineri. Acum, cantitatea se schimba in calitate.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu