luni, 1 noiembrie 2010

Lucruri care le sperie pe femei când fac sex

Oricât de îndrăzneaţă sau deschisă spre nou pare iubita ta în pat, există unele lucruri care ar putea să o sperie astfel încât de la o partidă de amor reuşită, puteţi să ajungeţi la un mare scandal. Află ce anume să nu îi faci atunci când sunteţi pe culmile pasiunii.

Lucruri care le sperie le femei când fac sex
1. Mâinile în jurul gâtului

Oricât de ciudat poate să pară, dacă încerci să o îmbrăţişezi sau să o ţii de gât, chiar dacă într-un mod plăcut, ea s-ar putea speria. Este un reflex incontrolabil.Iubita ta se va speria şi va avea o senzaţie de sufocare. În plus, s-ar putea să te perceapă ca pe un tip periculos, mai ales dacă sunteţi la început.

2. Jucăriile sexuale

Chiar dacă unor femei le plac, nu înseamnă că şi iubitei tale. Înainte de a aduce în dormitor cătuşe, lenjerie comestibilă sau vibratoare discută cu ea pe această temă. Altfel rişti să o sperii sau să se supere pe tine.

3. Cuvintele vulgare

Dacă unor femei li se pare excitant să le vorbeşti urât atunci când sutneţi în pat, există şanse destul de ridicate ca iubitei tale să nu i se pară deloc interesant, sexy sau apetisant să te audă vorbindu-i într-un mod despre care poate crede că e jignitor.

4. Liniştea

Poate sună bizar, dar unele femei se simt nesatisfăcute sau cred că nu sunt bune în pat dacă au parte de un iubit care stă liniştit şi nu scoate nici sunet. În lumea... feminină, sunetele de plăcere indică tocmai asta: plăcere. Dacă el va sta cuminte şi tăcut este posibil ca ea să creadă că nu este satisfăcut de partida de amor.


sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu