marți, 2 noiembrie 2010

Cele mai absurde 10 mituri sexuale masculine

1. Disfuncţiile erectile

De câte nu ai auzit că dacă iubitul tău a avut probleme de erecţie la un moment dat a fost din cauză că nu-l mai atragi sexual sau nu-l mai exciţi? Linişteşte-te, acest mit este mai fals decât toate. Există multe cauze pentru problemele de erecţie: alcoolul, fumatul, stresul, rutina sexuală, consumul anumitor medicamente... Pentru a evita această situaţie, există multe jocuri sexuale, trucuri erotice pentru recuperarea pasiunii... Pune-le în practică!

2. Mărimea penisului

Asta cu siguranţă ţi s-a spus adesea, ca un "truc" infailibil: "Priveşte-i mâinile şi dimensiunea labei piciorului şi ai să îţi faci o idee despre mărimea penisului său". Ne pare rău să-ţi stricăm "metoda", dar această teorie este absurdă, Nu există absolut nicio legătură între aceste dimensiuni.

3. Bărbaţii nu au un punct G

Minciună! Ca şi femeile, şi bărbaţii au un buton al plăcerii. Spre deosebire de femei, însă, punctul G masculin se "ascunde" în prostată şi se poate ajunge la el doar prin intermediul anusului, un drum pe care accesul nu este uşor.

4. Sexul anal

Pentru a face legătura cu mitul anterior şi în completarea lui, trebuie reamintit că pentru bărbaţi sexul anal este tabu. Bine, mai mult atunci când e vorba de al lor. După cum am menţionat, punctul G al bărbaţilor este situat în prostată, iar pentru a-l stimula e necesar să-ţi permită "accesul". Din păcate, pentru majoritatea bărbaţilor acest lucru echivalează, în opinia lor, cu practicile homosexuale şi nu vor să fie percepuţi astfel dacă nu sunt. Anusul este, însă una din zonele erogene capabile să ofere cele mai mari plăceri sexuale, indiferent de sex: feminin sau masculin.

5. Înălţimea şi mărimea penisului

... Vaca şi baletul! Ca şi mitul anterior, cu mărimea palmelor şi labei piciorului, acesta este la fel de fals. Nu este necesar ca un bărbat înalt şi bine făcut să aibă un penis pe măsură. Cum, invers, există tipi scunzi care te vor lăsa cu gura căscată. Aşa că, pentru plăcerea şi satisfacţia ta, nu cataloga bărbaţii după înălţime.

6. Cu cât mai mare, cu atât mai mare şi plăcerea

Să spui că un penis mare oferă mai multă plăcere este un mit care trebuie demolat. Plăcerea nu are legătură cu mărimea şi femeile ştiu acest lucru. Important este să ştii cum să te joci cu el, să ştii să-l foloseşti. Acest mit, mai mult decât femeile, trebuie şters din capul bărbaţilor, pentru că, potrivit unui studiu despre sexualitate, doar 10% dintre femei dau importanţă dimensiunii penisului. Aşa că, băieţi, uitaţi de mărime şi fiţi atenţi la cum îl folosiţi.

7. Bărbaţii păroşi sunt mai virili

Alt mit absurd despre bărbaţi. Pilozitatea corporală nu are absolut nimic de-a face cu virilitatea. Faptul că un bărbat are mai mult sau mai puţin păr pe corp este din cauze genetice. Aşa că dacă erai în căutarea unui bărbat păros cu gândul de a avea garantată o viaţă sexuală explozivă, reconfigurează-ţi radarul.

8. Masturbarea

Câte absurdităţi nu s-au mai spus şi se mai spun încă despre masturbare. Că este păcat, că dăunează fizic, că diminuează potenţa, că duce la homosexualitate, că provoacă disfuncţii erectile, că duce la orbire, surzire, provoacă acnee... Uită de toate acest false mituri. În realitate, mai puţin de 5% dintre bărbaţi nu o practică.

9. Bărbaţii spâni sunt mai virili

Uneori te întrebi cum pot unele femei să creadă toate prostiile acestea. În contradicţie cu mitul anterior, care spunea că bărbaţii sunt cu atât mai virili cu cât sunt mai păroşi, acum aflăm că, din contră, lipsa părului este semn de virilitate garantată. Nu e chiar aşa. Este adevărat, însă, că, în acest caz, căderea părului are legătură cu un nivel înalt de testosteron, dar de aici până la a spune că bărbaţii chei sunt mai virili... e cale lungă.

10. Ejaculare egal orgasm

Multe femei şi mulţi bărbaţi cred că actul sexual trebuie să se încheie prin penetrare şi ejaculare, moment în care totul s-a terminat. Mai mulţi sexologi au dovedit, însă, că autocontrolul în respiraţie creşte intensitatea unui orgasm şi îl poate prelungi fără a se produce ejacularea. De aici şi secretul sexului tantric.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu