duminică, 7 noiembrie 2010

Ce le excita pe femei?

Sex salbatic, cu un necunoscut puternic, sau mangaieri tandre si preludiu cu pana de paun? Sex in grup, partide fierbinti cu colega de apartament sau autosatisfacere cu prietenul cel mai bun, vibratorul? Ce le excita de fapt pe femei?

In principiu, cate femei atatea gusturi... Insa exista cateva lucruri/clisee care functioneaza la mai toate femeile.

Puterea: Un barbat puternic, gata sa-i smulga hainele si sa o lipeasca de usa, aragaz, perete si frigider face orice femeie sa-si muste buzele de placere. Atentie, insa, putere nu inseamna brutalitate. Tranteste-o "elegant" si nu o sa uite toata viata partida cu tine.

Fructul oprit: Dintotdeauna, femeile au tanjit dupa acel ceva care le era interzis. Daca i te oferi pe tava, in cel mai bun caz te va primi cu o grimasa de plictiseala. Joaca-te cu ea, tachineaz-o, fa pe inabordabilul, las-o sa te seduca. Tine minte ca nu numai barbatii sunt vanatori, si femeile vor sa cucereasca.

Jocurile: Fie ca e vorba de "jocuri de scena", in care tu esti lupul si ea Scufita, fie ca jucati poker pe porunci, femeile adora sa se joace in pat. Si ca un gentleman ce esti, trebuie sa o lasi (subtil) sa mai si castige din cand in cand.

Accesoriile: Inainte sa o aduci in pat, asigura-te ca ai prin preajma cateva accesorii. Nu uita de lubrifianti (cei electrizanti asigura senzatii nebanuite), inghetata, frisca sau sampanie. Dupa preferinte, puteti apela si la jucarii sexuale - exista de toate felurile, pentru toate gusturile.
sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu