joi, 4 noiembrie 2010

O altă prostituată iese la rampă cu declaraţii-şoc: «La fiecare partidă de sex îmi dădea 10.000 €»

Umilinţă după umilinţă pentru Silvio Berlusconi, care e “eroul” unui scandal sexual uriaş. După ce, recent, o marocancă de 17 ani recunoştea că a avut relaţii intime cu politicianul, ieri, o altă tânără de 28 de ani a dezvăluit acelaşi lucru.

Nadia Macri. Aşa se numeşte tânăra de 28 de ani care, ieri, a pus paie peste foc, dezvăluind că şi ea a făcut sex în repetate rânduri cu Silvio Berlusconi, ba chiar a fumat şi marijuana într-una din reşedinţele lui. “Iarba de la vila din Sardinia era la discreţie şi era din cea mai bună. Oamenii lui mi-au spus că e adusă chiar cu avionul lui Berlusconi”, a declarat Nadia poliţiei.

Premierul italian nu se droga

Mai mult decât atât, ea a descris în detaliu actele sexuale cu politicianul miliardar, care se petreceau adesea în piscină. “Am făcut sex Ruby Rubacuori a împlinit recent 18 aniîn piscină. După ce terminam, Berlusconi îmi dădea câte 10.000 de euro, iar uneori chiar şi mici cadouri, şi îmi spunea că nu e un om rău. El nu fuma iarbă niciodată, doar se uita la noi”, a adăugat Nadia, care susţine că a participat la petreceri unde a văzut-o şi pe minora marocană Ruby Rubacuori.

«Mai bine cu femei frumoase decât să fiu homosexual»

După dezvăluirile marocancei, Berlusconi a avut o reacţie care a stârnit mânia comunităţii de homosexuali: “Mai bine să fiu pasional cu femei frumoase decât să fiu homosexual”. Ieri, reprezentanţii comunităţii de gay au ieşit în stradă cu pancarte pe care scria: “Mai bine gay decât porc” şi “Mai bine gay decât pedofil”.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu