vineri, 19 noiembrie 2010

Sex intre blocuri la Timisoara

Sex fierbinte si adrenalina maxima pentru doi timisoreni prinsi in timp ce faceau dragoste intre blocuri, in vazul tuturor, pe splaiul Nicolae Titulescu.

Fara nicio jena, acestia isi intinsesera pe iarba o plapuma si se iubeau cu foc. Cativa localnici, revoltati de partida de sex ce se petrecea sub ochii lor, au anuntat Politia Comunitara. Cei doi, o femeie de 45 de ani si un barbat de 44, nu s-au rusinat prea tare nici la vederea agentilor. Acestia le-au cerut insa sa se imbrace rapid si sa le arate actele de identitate. Au aflat si povestea lor de dragoste. Ea este postarita in Timisoara, iar el cioban de meserie. Femeii, proaspat divortata, i-a venit cheful de amor. S-a dus sa se plimbe prin zona Garii de Nord, unde si locuieste. Pe strada l-a intalnit pe el si si-a spus ca este omul perfect pentru o partida. L-a invitat la o bere, iar apoi au plecat sa faca o plimbare.
Au gasit cel mai potrivit loc si au decis sa-si alunge singuratatile si sa-si coloreze o zi anosta, impreuna. Intre blocurile de pe splai au intis rapid plapuma si s-au iubit napraznic. Asta pana cand i-au vazut cei care locuiesc in apropiere. Acestia s-au  scandalizat, mai ales ca se intampla ziua in amiaza mare si in orice moment puteau trece copii pe acolo. Comunitarii i-au luat rapid la rost si le-au zadarnicit dragostea.
Protagonistii partidei de amor sub cerul liber s-au ales cu cate o amenda de 200 de lei fiecare.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu