vineri, 25 decembrie 2009

Craciun in penitenciar


Eleva ucigaşă, actriţă de teatru
Alexandra Pintilii, eleva de 16 ani care în urmă cu 10 luni şi-a căsăpit mama cu o toporişcă, a fost actriţă pentru o zi. Ieri, în Penitenciarul Rahova din Capitală şi în cel din Giurgiu, Alexandra a jucat în piesa de teatru “Chiriţa în provincie”, scrisă de Vasile Alecsandri, interpretând rolul unei orfane pe nume Luluţa.



 Tolea stă cu burta pe carte
La închisoarea din Codlea, Braşov, unde fostul sportiv Anatolie Ciumac execută cei patru ani de puşcărie primiţi în dosarul “Scotch Club”, sunt deja împodobite holurile secţiilor şi cluburile educative. Cu toate acestea, Tolea nu se omoară cu pregătirile pentru Crăciun, el preferând să citească.

«Profesoara» Vlas nu intră în vacanţă
Supranumită “Mama FNI”, Ioana Maria Vlas, care ispăşeşte o pedeapsă de 10 ani de închisoare la Penitenciarul Târgşor, îşi continuă şi în perioada Sărbătorilor proiectul de alfabetizare a deţinutelor neştiutoare de carte.



În ajunul Crăciunului, ea le va scoate pe fete la un spectacol de colinde organizat la clubul puşcăriei.
Fraţii Cămătaru primesc colindători

Anul acesta, cunoscuţii interlopi Sile şi Nuţu Cămătaru (foto), amândoi încarceraţi la Jilava, nu vor mai organiza celebrele mese festive de Crăciun.
Cei doi vor primi însă urări de la trupa de colindători a închisorii.
Carmen BejanSergiu FloreaStudenţii criminali, separaţi în aceste zile

Studenţii timişoreni Sergiu Florea şi Carmen Bejan, care anul acesta, la începutul lunii august, l-au tranşat pe Trifu Schrott, nu vor fi împreună de Sărbători. Sergiu e încarcerat la închisoarea din Timişoara, iar iubita lui, la Arad.
Tânărul scrie pţzii şi chiar a compus discursul prezentatorului spectacolului din Ajun, însă Carmen nu participă la nici un eveniment organizat în această perioadă. Ea va merge doar la biserică în ziua de Crăciun.
 sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu