duminică, 15 august 2010

Ce-si doresc toti barbatii in pat, dar nu recunosc

Exista anumite lucruri pe care toti barbatii le doresc de la femei in pat, dar nu au curajul sa le spuna cu voce tare.
Cosmopolitan a facut un top al dorintelor sexuale ascunse ale barbatilor.

Sex mai distractiv

Sexul in care incorporezi si ceva distractiv este intotdeauna in topul preferintelor. Puteti face un pariu unde miza este un favor sexual sau jucati-va Monopoly fara haine. Castigatorul va avea dreptul sa dea o "pedeapsa" celui care a pierdut.

Sa-i spui exact ce vrei

Tine minte ca niciun barbat nu poate citi gandurile, dar ca si-ar dori sa o faca. Spune-i exact ce vrei si cum vrei si iti va fi recunoscator.

Sa te vada

Sexul cu hainele pe tine sau in bezna totala nu este chiar sexy pentru barbati. Orice barbat vrea sa vada femeia cu care face sex si nu, nu se va uita la celulita. Pentru a face lucrurile si mai incitante, folositi-va de o oglinda imensa.

Sa fii rea

Daca esti genul de "fata cuminte" cu siguranta ca partenerul tau vrea sa vada si o alta parte a personalitatii tale. Domina-l, musca-l (cu blandete) si arata-i ca poti fi si "dura" in pat.

Sa fii spontana

Daca esti spontana, ii arati ca il doresti si ii sporesti increderea in sine. Trageti pe dreapta intr-o seara cand veniti cu masina de la serviciu sau rapeste-l de la o petrecere pentru a face sex in debara.

Sa-l rasfeti

Barbatii vor si ei cateodata sa fie rasfatati, sa stea pe spate si tu sa faci toata treaba. Este una dintre cele mai comune fantezii ale barbatilor, asa ca trateaza-l din cand in cand cu o partida de sex controlata de tine.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu