marți, 12 ianuarie 2010

Din infractoare a ajuns consilier la Ministerul Transporturilor

Dupa ce a stat zece luni dupa gratii, fiind acuzata de santaj si aderare la o grupare de crima organizata, Simona Ciulavu, fost expert guvernamental, a ajuns consilier principal in Ministerul Transporturilor.

In luna septembrie 2006, Simona Ciulavu a fost trimisa in judecata in stare de arest alaturi de periculosul clan al "Sportivilor", iar procesul este pe rol la Tribunalul Bucuresti, informeaza Adevarul.

In acel moment, Simona Ciulavu era angajata la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Servicii Publice de Gospodarire Comunala din cadrul Guvernului Romaniei.

In 2007, dupa ce a fost eliberata din arest, ea a fost angajata la Primaria Capitalei, de unde, la data de 2 iunie 2008, a fost transferata la Directia de Relatii Financiare Europene din cadrul Ministerului Transporturilor, avand statut de functionar public.

In momentul in care a fost angajata in Minister, Ciulavu a prezentat un cazier curat, scos chiar inainte de a fi condamnata. Astfel, ea a ascuns faptul ca avea doua procese pe rol in care era acuzata de infractiuni grave contra persoanei.

Ministrul Transporturilor,Berceanu a declarat pentru Adevarul ca va dispune efectuarea de urgenta a unei anchete in cadrul institutiei pe care o coordoneaza pentru a evita pe viitor situatii in care angajatii sa faca parte din lumea interlopa.

In ceea ce o priveste pe Simona Ciulavu, Berceanu a dispus, joi, suspendarea sa din functie, imediat dupa ce a aflat ca aceasta are grave probleme cu legea penala. 
 sursa : Ziare.com