sâmbătă, 26 decembrie 2009

Recorduri sexuale

Cele mai multe saruturi pe minut
Studentul francez Valentin Pasquier a doborat recordul la sarutat cu limba, anul trecut, pe 12 noiembrie, in Nantes, Franta. El a pupat 94 de femei in 60 de secunde, cu 43 mai multe decat cele sarutate de predecesorul sau. Tehnica sa a fost de a saruta cate trei deodata, cate doua secunde.
Cea mai lunga partida de sex
Un anumit doctor, Vernom Coleman a fost cel care a inregistrat cea mai lunga partida de sex, cunoscuta oficial, care a durat 15 ore.
Cele mai multe femei la un singur barbat
Actorul de filme porno, Jon Dough, a trecut prin 55 de tipe in timpul turnarii unui film. A ejaculat de sase ori in timpul asta. Ar fi trebuit sa o faca cu 101 femei, dar a revenit doua saptamani mai tarziu si le-a rezolvat si pe urmatoarele 46.
Cea mai lunga erectie
Recordul este detinut de un japonez de 16 ani: 27 de ore. Experienta a avut loc in Centrul de Investigari Sexuale din Shanghai si a demonstrat ca omul o avea tare in timp ce dormea, manca sau se uita la desene animate. Fara nici un fel de medicamente. Doar hormonii.
Cele mai multe sutiene desfacute
Recordul anterior era stabilit la 20, dar neamtul Thomas Vogel l-a intrecut foarte usor si a reusit sa desfaca 56 de sutiene intr-un minut, cu o singura mana! Cauta filmuletul pe YouTube (BH, Offnen, Veltrekord) si ia lectii.
Cea mai lunga masturbare
Centrul pentru Sex si Cultura din San Francisco a organizat in 2006 un eveniment care a atras niste sute de onanisti. Pana la urma au fost 200 de participanti, si recordurile au fost de 6,5 ore pentru o femeie si 8,5 ore pentru un barbat.
Cel mai prolific barbat
Sultanul marocan Moulay Ismail Ibn Sharif se pare ca nu prea avea timp sa se plictiseasca. Asa, de inceput, omul avea un harem cu 500 de femei (adica suficiente cat sa nu se repete timp de un an si jumatate), si pentru a continua, in decursul anilor, conducatorul marocan s-a trezit ca a produs 1.042 de copii.
Cea mai mare orgie
In ce tara sunt cei mai multi obsedati sexual? In Japonia. Asa ca tocmai acolo s-a organizat cea mai mare partuza. Nu mai putin de 250 de barbati si 250 de femei au facut sex in acelasi loc si in acelasi timp pentru a intra in Cartea Recordurilor. S-au adunat intr-un depozit si au fost supravegheati de camere de luat vederi din toata lumea. A fost ceva asemanator cu o orgie romana, dar cu eficienta si meticulozitatea japoneze.
Cele mai multe virgine deflorate
Acum trei secole, regele din Tonga, Fatafehi Paulah, avea dreptul de a fi primul care se culca cu fi ecare femeie locala. Chiar si ajuns la 80 de ani, regele dezvirgina zilnic opt-zece femei, asa ca facand un calcul primar, se presupune ca de-a lungul domniei sale a ajuns sa inceapa in jur de 37.000 de virgine.
Cel mai mare numar de concubine
Fondatorul Arabiei Saudite, Ibn-Saud (1880-1953) a avut pana la moarte relatii cu o medie de trei concubine pe zi. Dar datele fantastice nu se opresc aici, pentru ca omul si-a inceput viata sexuala la 12 ani, deci timp de 62 de ani s-au cam adunat ceva femei. Ceva in jur de 20.000.

sursa:FHM



Sex in lift


vineri, 25 decembrie 2009

Craciun in penitenciar


Eleva ucigaşă, actriţă de teatru
Alexandra Pintilii, eleva de 16 ani care în urmă cu 10 luni şi-a căsăpit mama cu o toporişcă, a fost actriţă pentru o zi. Ieri, în Penitenciarul Rahova din Capitală şi în cel din Giurgiu, Alexandra a jucat în piesa de teatru “Chiriţa în provincie”, scrisă de Vasile Alecsandri, interpretând rolul unei orfane pe nume Luluţa.



 Tolea stă cu burta pe carte
La închisoarea din Codlea, Braşov, unde fostul sportiv Anatolie Ciumac execută cei patru ani de puşcărie primiţi în dosarul “Scotch Club”, sunt deja împodobite holurile secţiilor şi cluburile educative. Cu toate acestea, Tolea nu se omoară cu pregătirile pentru Crăciun, el preferând să citească.

«Profesoara» Vlas nu intră în vacanţă
Supranumită “Mama FNI”, Ioana Maria Vlas, care ispăşeşte o pedeapsă de 10 ani de închisoare la Penitenciarul Târgşor, îşi continuă şi în perioada Sărbătorilor proiectul de alfabetizare a deţinutelor neştiutoare de carte.



În ajunul Crăciunului, ea le va scoate pe fete la un spectacol de colinde organizat la clubul puşcăriei.
Fraţii Cămătaru primesc colindători

Anul acesta, cunoscuţii interlopi Sile şi Nuţu Cămătaru (foto), amândoi încarceraţi la Jilava, nu vor mai organiza celebrele mese festive de Crăciun.
Cei doi vor primi însă urări de la trupa de colindători a închisorii.
Carmen BejanSergiu FloreaStudenţii criminali, separaţi în aceste zile

Studenţii timişoreni Sergiu Florea şi Carmen Bejan, care anul acesta, la începutul lunii august, l-au tranşat pe Trifu Schrott, nu vor fi împreună de Sărbători. Sergiu e încarcerat la închisoarea din Timişoara, iar iubita lui, la Arad.
Tânărul scrie pţzii şi chiar a compus discursul prezentatorului spectacolului din Ajun, însă Carmen nu participă la nici un eveniment organizat în această perioadă. Ea va merge doar la biserică în ziua de Crăciun.
 sursa: Libertatea

Goi pusca pe biciclete,amendati pentru ca nu purtau casti


Doi tineri lipsiţi de inhibiţie au fost la un pas de a ajunge în spatele gratiilor după ce s-au plimbat cu bicicleta goi puşcă prin staţiunea turistică Whangamata, din Noua Zeelandă.

Poliţista care i-a văzut pe cei doi a rămas uimită, iar când i-a oprit să le ceară explicaţii, tinerii au spus că vor să trăiască o "libertate totală".

"Nu păreau beţi deloc. Asta m-a îngrijorat", a povestit poliţista, care până la urmă le-a dat doar o amendă pentru că nu purtau cască de protecţie.
sursa:Libertatea